nedjelja, 1. studenoga 2009.

Što je Kreativna udruga "PERLA"?

U doba nevjerovatno brzog napretka tehnologije zaboravljamo na stvarne vrijednosti čovjekovog stvaranja. Iako je upravo kreativnost dovela čovječanstvo na ovaj stupanj razvoja na kojem se nalazimo sada (pokoji put smo i u budućnosti), nebrigom za tradiciju i povijest zaboravljamo na naše pretke koji su nam i omogućili ovakav život. Isto tako iz istog razloga zaboravljamo i naše potomke.

Naša udruga nastoji spojiti naizgled dva različita svijeta i postaviti čovjeka u središte kojemu mu po prirodi i pripada.

Radom sa prirodnim materijalima stvaramo proizvode koje već krase mnoge domove i prostore. Koristimo razne tehnike stvaranja ukrasnih aranžmana (uskršnji ukrasi, ljetne, jesenske i božićne dekoracije...). Izrada ukrasa je od prirodnih materijala (špage, krep papira, konca, vune...)





Isto tako radimo radionice u cilju edukacije i očuvanju kulturne baštine i tradicionalnih vrijednosti. Radionice su namjenjene predškolskoj i školskoj djeci, nastavnicima i roditeljima. Naravno i svima ostalima.


Ovom stranicom želimo Vam bar malo dočarati radost kojom smo prionile ovom poslu.

Dobrodošli.




Kreativna radionica u Gornjim Bogićevcima 14.10.2009.

2 komentara: